Something old…

965b1237da81e0d86c209155884656ef

“Something old, something new, something borrowed, something blue”

Je hebt het vast wel eens gehoord van deze eeuwen oude traditie, maar wat betekent dit nou eigenlijk? En hoe laat je dit nou terugkomen op jullie trouwdag?

Het oude en het nieuwe wat de bruid draagt staat voor het leven dat ze achter zich laat en het nieuwe dat ze samen met haar man gaat beginnen. Het geleende staat voor alle vrienden en familie om jullie heen. De kleur blauw staat voor trouw en zuiverheid.

Something old

Het mooiste is als je iets ouds draagt waar je dierbare herinneringen aan hebt.  Bijvoorbeeld een sieraad die je ooit van je ouders hebt gekregen. Ook bijzonder is het als je de bruidssieraden van je moeder mag dragen.

Something new

Dat is niet zo moeilijk, je nieuwe trouwjurk natuurlijk!

Something borrowed

Dan kan heel veel zijn. Van iets kleins, als een armbandje tot een prachtige auto die je als trouwauto zou willen gebruiken. Of misschien mag je de onderrok van je zus of vriendin wel lenen voor onder jouw trouwjurk.

Something blue

Met een beetje creativiteit kom je hier wel uit.  Blauwe nagels, blauwe schoenen, blauw lint om je bruidsboeket. Maar misschien wil je het wat subtieler dan kun je kiezen voor een kousenband met een klein blauw strikje.